+++++++++++++++++

Φανταστείτε… Ό,τι θα μας ζητήσετε είναι ένα μικρό μέρος από αυτά που θα σας προσφέρουμε!

Ο στόχος μας

Η απόλυτη ικανοποίησή σας για τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Η σταδιακή ανάπτυξη αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού στον χώρο που εκπροσωπούμε.

Η αποστολή μας

Η ταχύτερη, οικονομικότερη, ασφαλής και με σεβασμό στις επιλογές σας διεκπεραίωση των φορτώσεων – αποστολών σας. Η καλύτερη σχέση “τιμής προς απόδοση” για τις προσωπικές σας ανάγκες ή για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Bασικές αρχές

Οι βασικές αρχές που μας διακρίνουν είναι:

  • Ο πελάτης στο επίκεντρο της σκέψης και της δράσης μας: Οι δικές σας ανάγκες είναι εκείνες που μας εμπνέουν και μας κατευθύνουν να μετατρέπουμε την επιθυμία σας σε πραγματικότητα.
  • Η ταχύτητα, η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα, που επιτυγχάνονται μέσα από:

o    Το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών μας που μας προσφέρει παγκόσμια κάλυψη με άμεση ανταπόκριση σε κάθε αίτημα και σε κάθε στάδιο της αποστολής σας.
o    Τη διαρκή αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες. Ειδικευόμαστε σε όλα το φάσμα των εναέριων, θαλάσσιων και οδικών μεταφορών.
o    Τη διαρκή ενημέρωση για κάθε εξέλιξη στον τομέα των εγχώριων & διεθνών μεταφορών.

  • Η κάλυψη κάθε ανάγκης για μεταφορά και αποθήκευση,

o    σε εύρος: εμπορευματική ή μη (διαχείριση οικοσκευών κλπ.),
o    σε βάθος: από την παραλαβή των ειδών από τον χώρο σας, μέχρι και την τελική παράδοσή τους στο σημείο που επιθυμείτε, αναλαμβάνουμε όλες τις ενδιάμεσες διαδικασίες (παρακολούθηση αποστολής, εκτελωνιστικές διατυπώσεις κλπ.)

Καθημερινες αναχωρησεις

Το απόλυτα αξιόπιστο και διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών μας εξασφαλίζει την παραλαβή των εμπορευμάτων – προϊόντων σας τόσο εντός της Ελλάδος, όσο και από το εξωτερικό, εντός ή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης σε καθημερινή βάση και σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

 

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο παγκόσμιο δίκτυο


Ως πελάτης της Skg Cargo Thessaloniki θα έχετε την δυνατότητα να απολαμβάνετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθώς προσφέρουμε ολοκληρωμένη και πλήρη γκάμα προϊόντων μεταφοράς. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας συνδυάζουν τόσο την αποτελεσματική μεταφορά των φορτίων σας όσο και την μείωση των χρόνων παράδοσης.

Εκτελωνιστικές Διατυπώσεις


Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στις εκτελωνιστικές διατυπώσεις

H "SKG Thessaloniki Cargo Services" σας καλύπτει πλήρως σε όλο το φάσμα των απαιτούμενων τελωνειακών σας διαδικασιών. Είμαστε θιασώτες μίας "επιθετικής" πολιτικής στις Τελωνειακές συναλλαγές μας από την αρχή της λειτουργίας του γραφείου μας που δεν μας έχει απογοητεύσει σε καμία περίπτωση έως και σήμερα.

Είμαστε θιασώτες μίας "επιθετικής" πολιτικής στις Τελωνειακές συναλλαγές μας από την αρχή της λειτουργίας του γραφείου μας που δεν μας έχει απογοητεύσει σε καμία περίπτωση έως και σήμερα.

Με βαθιά γνώση όλων των αντικειμένων και των διαδικασιών που θα πρέπει να ακολουθηθούν για το μέγιστο συμφέρον της Εταιρεία σας, χειριζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως και έχει αποδειχθεί στην μέχρι τώρα πορεία μας, όλα τα πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να απασχολήσουν την Εισαγωγική ή την Εξαγωγική σας δραστηριότητα της επιχείρησης σας.

Εξειδικευμένες Παρεχόμενες Υπηρεσίες


Παράλληλα με τους βασικούς πυλώνες των προσφερόμενων βασικών υπηρεσιών μας, σας προσφέρουμε και δυνατότητες εξειδικευμένων υπηρεσιών σε τομείς που βοηθούν την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας και όχι μόνο. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα παρακάτω :

Εμπορικές Εκθέσεις και Γεγονότα

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Οι εμπορικές εκθέσεις είναι σημαντικές ευκαιρίες προβολής ...

Περισσότερα

Μεταφορές καλλιτεχνικών έργων και μουσειακών εκθεμάτων

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Τα έργα τέχνης και τα μουσειακά εκθέματα υπόκεινται σε ιδι...

Περισσότερα

Οικιακές / Επαγγελματικές Μετακομίσεις – Μετεγκαταστάσεις

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Για τη μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων ή ακόμα κα...

Περισσότερα

Διεθνείς Ταχυμεταφορές

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Η "SKG Thessaloniki Cargo Services" ανταποκρίνεται στις πρ...

Περισσότερα

Logistics

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Logistics: “Τα πάντα στη σωστή θέση, τη σωστή στιγμή» Στη...

Περισσότερα

Φορολογική Αντιπροσ/ευση

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

  Αναλαμβάνουμε επίσης την πλήρη Φορολογική Αντιπροσώπευση ε...

Περισσότερα

Travelogue


Photo Gallery